Ondersteuning van kinderen in Nepal

Stichting Namaste Projects helpt kansarme kinderen in Nepal. Dit doet zij onder meer door een kinderhuis en diverse andere projecten.
 
Kinderhuis

Nieuwbouw kinderhuis

In mei 2011 heeft Namaste Projects een stuk grond kunnen kopen buiten de Kathmanduvallei. Op deze lokatie bouwen we ons nieuwe kinderhuis.
Nieuwbouw

Help ons en word donateur!

Wilt u de kansarmen in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Word donateur en steun ons kinderhuis en andere projecten in Nepal.
 
Donateur

Laatste nieuws

Inhoud:

 • Het nieuwe huis
 • De sfeer
 • De tuin
 • Het huis
 • De plannen
 • Nog meer plannen
 • De kinderen

 

Inhoud:

 • Ravi
 • Susila
 • Het oude en het nieuwe huis
 • Nieuwe school
 • Kusol
 • AVG en Privacyverklaring

 

In het weekend van de verhuizing heeft Kirpa ons huis verlaten. Eén van onze eerste kinderen!

Ook zij is achttien geworden en moet van de...

Het is zover! Wat een spannende tijd. De Namaste Family heeft Bhaktapur verlaten.
Alle betrokkenen hielpen met inpakken. De spullen werden in rijstzakken en dozen gestopt. Het hele huis werd overhoop gehaald. Er was haast bij. In het weekend van 15 april werd er verhuisd.

Er waren...

In het gezellige Brabantse basiliek stadje Oudenbosch werd in de maand januari, tijdens een POP-UP Galerie, actie ondernomen voor Namaste Projects.

Zestien kunstwerken van zestien verschillende kunstenaars werden verkocht en de opbrengst was volledig voor Namaste Projects. Daarnaast was...

Nog even en het is april. Dan is de verhuizing gepland, want het nieuwe schooljaar gaat starten. Er wordt heel hard gewerkt om het huis zo ver mogelijk af te krijgen. Een heel drukke periode van plannen, inkopen, afspraken maken, eten koken voor alle arbeiders enz. Het dak zit er op. Dakpannen...

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Namaste Projects:

twitter icon Volg ons op Twitter: @namasteprojects
facebook icon Volg ons op Facebook: Namaste Projects
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

AVG en Privacyverklaring

Protocol AVG (algemene verordening gegevensbescherming)

Stichting Namaste Projects

Register Verwerkingen

In dit dossier is vastgelegd hoe de Stichting Namaste Projects omgaat met de aan haar toevertrouwde persoonsgegevens. Ook is de privacyverklaring van de Stichting in dit dossier opgenomen en staat beschreven hoe de privacyverklaring onder de aandacht wordt gebracht van allen die met de Stichting van doen hebben.

De Stichting Namaste Projects hanteert de volgende systemen voor de vastlegging van persoonsgegevens:

Donateuradministratie, persoonsgegegevens

 • voorletters:
 • voorvoegsel:
 • naam:
 • adres:
 • postcode:
 • woonplaats:
 • e-mailadres:

Alle correspondentie met de donateurs over de Stichtingsactiviteiten wordt per mail of post verstuurd.

Donateursadministratie, locatie

In de financiële administratie worden de ontvangsten van donateurs geregistreerd. Deze administratie wordt lokaal beheerd op een PC/laptop bij de penningmeester. Deze bestuurder maakt na iedere mutatie een back-up. De back-up staat op een losse schijf, die hij bewaart op zijn bureau. De voorzitter houdt de adresbestanden en e-mailadressen bij en maakt na mutaties een back-up. De gegevens worden ook opgeslagen in de Cloud. De hosting vindt plaats op een Europese server.

Donateursadministratie, beheer

Nieuwe donateurs melden zich aan via mail of anderszins bij het bestuur. Afmeldingen geschieden per mail, post of telefoon bij het bestuur. Persoonsgegevens worden direct uit het adressysteem verwijderd. E-mailadressen worden direct uit het e-mailprogramma verwijderd. Stortingen door donateurs worden in de financiële administratie vastgelegd en bewaard tot de wettelijke termijn is verstreken. De schenkingsakten en overeenkomsten worden in een apart register vastgelegd.

Privacyverklaring

De Stichting Namaste Projects legt gegevens vast zoals naam, adres, woonplaats, e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het donateurschap of de verwerking van een eenmalige gift. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen over activiteiten van onze Stichting. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. U kunt zich te allen tijde afmelden als donateur. Stuur daarvoor een mail aan namasteprojects@gmail.com. Ook adreswijzigingen en andere wijzigingen kunt u doorgeven aan ons secretariaat. De Stichting Namaste Projects zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Overig

De website van Namaste Projects is voorzien van een SSL-certificaat. Gegevens worden dan versleuteld verzonden. Een ‘veilige website herkent u aan het slotje en https:// in het website-adres in plaats van http://

ANBI

Namaste Projects heeft een officiële ANBI-status.
Giften gedaan aan goeddoelinstellingen zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Donateur worden

Word donateur en help ons bij het verbeteren van het leven van Nepalese kinderen!
Wilt u de kansarmen in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Ook u kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de leefomstandigheden in Nepal.