Ondersteuning van kinderen in Nepal

Stichting Namaste Projects helpt kansarme kinderen in Nepal. Dit doet zij onder meer door een kinderhuis en diverse andere projecten.
 
Kinderhuis

Nieuwbouw kinderhuis

In mei 2011 heeft Namaste Projects een stuk grond kunnen kopen buiten de Kathmanduvallei. Op deze lokatie bouwen we ons nieuwe kinderhuis.
Nieuwbouw

Help ons en word donateur!

Wilt u de kansarmen in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Word donateur en steun ons kinderhuis en andere projecten in Nepal.
 
Donateur

Laatste nieuws

Veranderingen in het bestuur

In de vorige nieuwsbrief is Lucia Bakker, ons nieuwe bestuurslid voorgesteld. Begin november zijn daar Sjors en Lillian bijgekomen. Lucas onze penningmeester had enige tijd geleden aangegeven met zijn taken te willen stoppen. De overige bestuursleden...

Nieuwe bewoner bij de Namaste Projects Family!

Begin augustus 2020 is Binod Shresta in ons huis komen wonen. Hij is 10 jaar oud. Zijn moeder is geestelijk zeer in de war. Zijn vader is mentaal heel zwak. Hij begrijpt weinig, reageert traag op vragen en begrijpt ze vaak niet. Beide...

Het bestuur

Namaste Projects is al een tijd op zoek naar nieuwe jonge bestuursleden. Deze willen we graag goed inwerken, zodat ze t.z.t. onze taken kunnen overnemen. Onverhoopt is ons bestuur kleiner geworden door het overlijden van Peter Ojemann. Lucas Lusink, onze penningmeester,...

Peter, bestuurslid vanaf het prille begin, is niet meer bij ons. Wij missen hem als 
vriend en bestuurslid enorm. De afgelopen eerste Namaste Projects vergadering na zijn overlijden was een onwerkelijk samenzijn.

Tot ons grote schrik en verdriet is op 20 juni 2019 Peter C. Ojemann onverwacht overleden.

Het nieuwe huis

...

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Namaste Projects:

twitter icon Volg ons op Twitter: @namasteprojects
facebook icon Volg ons op Facebook: Namaste Projects
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Nieuws

Garima 18 jaar

Garima is onlangs achttien jaar geworden. Zij was één van de eerste kinderen, die in ons huis kwam wonen. Garima heeft 10 jaar deel uitgemaakt van de Namaste Projects familie in Bhaktapur. Volgens de Nepalese wet mag een kind na het achttiende jaar niet meer in een kinderhuis wonen.

Bezoek kindertehuis 2014

Everest English School Deze zomer hebben wij het geluk gehad om een week lang te verblijven in het kindertehuis van Namaste Projects in Nepal. We zijn super blij, dat we dit hebben kunnen doen en we denken nog steeds vaak terug aan deze super leuke tijd.

 

Nieuwsbrief 06-2014

In deze nieuwsbrief vindt u informatie laatste nieuwtjes van Namaste Projects: een nieuwe baby, Ravi genezen en de ontwikkelingen omtrent Akriti en Dil.

 

 

 

Namaste Projects opnieuw ANBI goedgekeurd

ANBI-logoStichting Namaste Projects is opnieuw als ANBI instelling erkend. Hierdoor kunt u uw gift aan Namaste Projects van uw belastbare inkomen aftrekken.

Brochure Kinderhuis Namaste Projects

Brochure Namaste Projects Onze nieuwe brochure van het kinderhuis is klaar! Het is een prachtige brochure geworden waarin uitgebreid beschreven wordt wat, waarom en hoe we het project realiseren.

Lees verder: Namaste Projects Brochure Kinderhuis (pdf, 2,3MB)

Nieuwsbrief 12-2013

In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de kerstoproep van Lucia Bakker, een oproep voor mail-adressen, de kerstgratificatie-actie van Jaimie Boekhout, de vernissage van Rien Meijerink en de ziekenkamer in het kinderhuis.

Verslag bezoek kinderhuis april 2013

Geertje en Trudi hebben in apri/mei j.l. een bezoek gebracht aan het kinderhuis en hiervan een verslag geschreven.

Lees verder: Bezoek kinderhuis april 2013 en Wakawaka lampjes voor Nepal.

 

 

Update foto's kinderen en leiding

We hebben foto's van de kinderen en de leiding van het kinderhuis Bhaktapur bijgewerkt.

Ook is er informatie over het nieuwe lid van de leiding Rachana opgenomen.

Zie voor een overzicht: leiding en kinderen van het kinderhuis Bhaktapur.

Eindejaarsgeschenk Achmea 2012

Achmea Goede Doel 2012 Achmea houdt jaarlijks een tevredenheids­onderzoek onder haar werknemers, waarin o.a. gevraagd wordt een keuze te maken voor een goed doel, dat zij willen steunen. Bij de vijf goede doelen, die als favorieten overbleven, behoorde Namaste Projects.

Reisverslag 12-2012 Namjung

Bezoek Namjung Peter en Syl maakte met Krishna in december 2012 een reis naar Namjung en schreven hierover een uitgebreid verslag met foto's.

Lees verder: Reisverslag december 2012 Peter en Syl met Krishna naar Namjung

 

 

ANBI

Namaste Projects heeft een officiële ANBI-status.
Giften gedaan aan goeddoelinstellingen zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Donateur worden

Word donateur en help ons bij het verbeteren van het leven van Nepalese kinderen!
Wilt u de kansarmen in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Ook u kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de leefomstandigheden in Nepal.