Ondersteuning van kinderen in Nepal

Stichting Namaste Projects helpt kansarme kinderen in Nepal. Dit doet zij onder meer door een kinderhuis en diverse andere projecten.
 
Kinderhuis

Nieuwbouw kinderhuis

In mei 2011 heeft Namaste Projects een stuk grond kunnen kopen buiten de Kathmanduvallei. Op deze lokatie bouwen we ons nieuwe kinderhuis.
Nieuwbouw

Help ons en word donateur!

Wilt u de kansarmen in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Word donateur en steun ons kinderhuis en andere projecten in Nepal.
 
Donateur

Laatste nieuws

Corona

De Namaste Projects family heeft de coronaperikelen goed doorstaan. Alle bewoners zijn gevaccineerd, niemand is ziek geworden. In januari was Nepal weer in lockdown. Gelukkig is het huis voor een groot deel zelfvoorzienend. De moestuin en de boerderijdieren zijn een gouden greep...

Covid

Op Krishna’s zeer bescheiden wijze heeft hij aan het bestuur gevraagd of wij mogelijkheden zagen families te steunen, die direct getroffen waren door de corona pandemie.

Omdat dit een uitzonderlijke situatie is, heeft Namaste Projects aan haar donateurs toen een extra...

Veranderingen in het bestuur

In de vorige nieuwsbrief is Lucia Bakker, ons nieuwe bestuurslid voorgesteld. Begin november zijn daar Sjors en Lillian bijgekomen. Lucas onze penningmeester had enige tijd geleden aangegeven met zijn taken te willen stoppen. De overige bestuursleden...

Nieuwe bewoner bij de Namaste Projects Family!

Begin augustus 2020 is Binod Shresta in ons huis komen wonen. Hij is 10 jaar oud. Zijn moeder is geestelijk zeer in de war. Zijn vader is mentaal heel zwak. Hij begrijpt weinig, reageert traag op vragen en begrijpt ze vaak niet. Beide...

Het bestuur

Namaste Projects is al een tijd op zoek naar nieuwe jonge bestuursleden. Deze willen we graag goed inwerken, zodat ze t.z.t. onze taken kunnen overnemen. Onverhoopt is ons bestuur kleiner geworden door het overlijden van Peter Ojemann. Lucas Lusink, onze penningmeester,...

Peter, bestuurslid vanaf het prille begin, is niet meer bij ons. Wij missen hem als 
vriend en bestuurslid enorm. De afgelopen eerste Namaste Projects vergadering na zijn overlijden was een onwerkelijk samenzijn.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Namaste Projects:

twitter icon Volg ons op Twitter: @namasteprojects
facebook icon Volg ons op Facebook: Namaste Projects
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Nieuws

Eindejaarsgeschenk Achmea 2012

Achmea Goede Doel 2012 Achmea houdt jaarlijks een tevredenheids­onderzoek onder haar werknemers, waarin o.a. gevraagd wordt een keuze te maken voor een goed doel, dat zij willen steunen. Bij de vijf goede doelen, die als favorieten overbleven, behoorde Namaste Projects.

Reisverslag 12-2012 Namjung

Bezoek Namjung Peter en Syl maakte met Krishna in december 2012 een reis naar Namjung en schreven hierover een uitgebreid verslag met foto's.

Lees verder: Reisverslag december 2012 Peter en Syl met Krishna naar Namjung

 

 

Bezoek kinderhuis 04-2012

Nepalese vrouwen in wachtrij Merlijn van Oortmerssen heeft in april van het vorig jaar als vrijwilliger les gegeven in het Namaste Projects Children Home in Bhaktapur, Nepal.

Ze heeft hierover een verslag geschreven.

Update Kinderhuis Bhaktapur

We hebben de gegevens van de kinderen en de leiding van het kinderhuis Bhaktapur bijgewerkt.

Zo is Sukrin toegevoegd aan de lijst met kinderen, en zijn Sangita en Bhavani aan de leiding toegevoegd.

Nieuwsbrief 2012

De Namaste Projects nieuwsbrief 2012 is uit! Met nieuws over de nieuwbouw van het kinderhuis, de ZonMw eindejaarsactie, het project van de Watergraafsmeerse School Vereniging, de 2e Nepalconferentie en de Namaste Projects sponsordiners. En ook met nieuws over Bibuthi

 en de ontwikkelingen m.b.t. de energievoorziening, het kaarsenproject en de schoolresultaten van de kinderen!

Lees verder: Nieuwsbrief 2012

Nieuwsbrief 2011

In deze nieuwsbrief beschrijven wij de laatste ontwikkelingen rondom Namaste Projects en geven wij een verslag van het bezoek in zomer 2011 van het bestuur aan het kinderhuis.

Ook geven we verslag van de aankoop van een stuk grond voor de bouw van een nieuw, eigen, kinderhuis en de concrete vorderingen hiervan.

Lees verder: Nieuwsbrief 2011

Reisverslag 2011

Beau en Eeke, twee vriendinnen en ex-collega's van Herman en Syl (Montessori Onderwijs Purmerend) zijn zeven maanden op reis geweest.

Ze hebben het kinderhuis bezocht. Hieronder een verslag van hun ervaringen.

Lees verder: Reisverslag 2011

ANBI

Namaste Projects heeft een officiële ANBI-status.
Giften gedaan aan goeddoelinstellingen zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Donateur worden

Word donateur en help ons bij het verbeteren van het leven van Nepalese kinderen!
Wilt u de kansarmen in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Ook u kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de leefomstandigheden in Nepal.