Laatste nieuws

Covid

Op Krishna’s zeer bescheiden wijze heeft hij aan het bestuur gevraagd of wij mogelijkheden zagen families te steunen, die direct getroffen waren door de corona pandemie.

Omdat dit een uitzonderlijke situatie is, heeft Namaste Projects aan haar donateurs toen een extra...

Veranderingen in het bestuur

In de vorige nieuwsbrief is Lucia Bakker, ons nieuwe bestuurslid voorgesteld. Begin november zijn daar Sjors en Lillian bijgekomen. Lucas onze penningmeester had enige tijd geleden aangegeven met zijn taken te willen stoppen. De overige bestuursleden...

Nieuwe bewoner bij de Namaste Projects Family!

Begin augustus 2020 is Binod Shresta in ons huis komen wonen. Hij is 10 jaar oud. Zijn moeder is geestelijk zeer in de war. Zijn vader is mentaal heel zwak. Hij begrijpt weinig, reageert traag op vragen en begrijpt ze vaak niet. Beide...

Het bestuur

Namaste Projects is al een tijd op zoek naar nieuwe jonge bestuursleden. Deze willen we graag goed inwerken, zodat ze t.z.t. onze taken kunnen overnemen. Onverhoopt is ons bestuur kleiner geworden door het overlijden van Peter Ojemann. Lucas Lusink, onze penningmeester,...

Peter, bestuurslid vanaf het prille begin, is niet meer bij ons. Wij missen hem als 
vriend en bestuurslid enorm. De afgelopen eerste Namaste Projects vergadering na zijn overlijden was een onwerkelijk samenzijn.

Tot ons grote schrik en verdriet is op 20 juni 2019 Peter C. Ojemann onverwacht overleden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Namaste Projects:

twitter icon Volg ons op Twitter: @namasteprojects
facebook icon Volg ons op Facebook: Namaste Projects
rss icon RSS-feed nieuwsberichten

Overlijden Peter Ojemann

Tot ons grote schrik en verdriet is op 20 juni 2019 Peter C. Ojemann onverwacht overleden.

  “Blijf niet hangen in het verleden,

  droom niet in de toekomst,

  maar concentreer je op het huidige moment.”
  - Boeddha

Tot ons grote schrik en verdriet is op 20 juni 2019 Peter C. Ojemann onverwacht overleden.

Peter is vanaf het prille begin nauw betrokken geweest bij Namaste Projects.

“Verliefd” op Nepal, de cultuur, de mensen, het eten, de muziek en de overweldigende natuur met de Himalaya. Peter en Nepal zullen voor altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Peter is een zeer betrokken bestuurslid met een groot hart op de juiste plaats geweest. Met een niet aflatend enthousiasme bracht Peter waar hij vond, dat het kon of nodig was, Namaste Projects voor het voetlicht. Zijn laatst actie, die hij samen met Lucas had opgepakt, sponsoren zoeken om in Das Kilo een medische hulppost te kunnen opzetten, zullen we zonder Peter moeten afronden.

Gelukkig heeft Peter het nieuwe kinderhuis nog gezien, er gelogeerd en genoten. Hij was zo trots en blij met het behaalde succes.

Ook Krishna, Susila en de kinderen van de Namaste Family zullen hun uncle Peter missen. Uncle Peter met zijn onvoorwaardelijke liefde voor hen.

“Er is een Amsterdammer dood gegaan”, wij zijn een lieve vriend, een meer dan betrokken bestuurslid en een groot en warm hart van de Namaste Family verloren.

 

 

 

 

 

ANBI

Namaste Projects heeft een officiële ANBI-status.
Giften gedaan aan goeddoelinstellingen zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Donateur worden

Word donateur en help ons bij het verbeteren van het leven van Nepalese kinderen!
Wilt u de kansarmen in Nepal een beter leven en een toekomst bieden? Ook u kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de leefomstandigheden in Nepal.